Diensten

Interim-management

Mijn laatste twee opdrachten betrof een langere inzet om met een ICT team aan de slag te gaan om een aantal projecten te doen, het team naar een hoger niveau te helpen en daarnaast oog te hebben voor ontwikkeling van mijn collega’s. Het team is bijvoorbeeld bezig om stappen te zetten in zelfsturing en agile werken maar het lukt niet helemaal.

Projectmanagement

Doe mij maar een mooi ICT project wat van belang is voor de organisatie maar wat moeilijk is om van de grond te krijgen. Als een medewerker van te voren zegt dat ik de derde ben die langs komt om deze klus te klaren of een stakeholder zegt achteraf dat hij eigenlijk niet had gedacht dat het ging lukken, dan zit ik op mijn plek.

Teambegeleiding

Worstelt een team met een uitdaging en lukt het niet om een doorbraak te maken dan kom ik graag langs om in een aantal sessies het team te helpen om deze doorbraak wel te maken. Kern is daarbij dat het team zelf aan zet blijft. Mijn scherpe en duidelijke spiegel geeft het inzicht wat nodig is om los te komen.

Individuele coaching

Zit jij vast of zie je dat jouw collega’s vast zitten in hun ontwikkeling dan kan ik helpen om samen te onderzoeken wat maakt dat je vast zit en vooral hoe je weer in beweging kan komen. De druk vanuit de maatschappij en organisaties om te presteren neemt toe maar wat wil jij als mens eigenlijk leren in jouw werk. Je geeft jouw tomeloze energie en output maar wat neem jij aan, hoe ontwikkel jij jouw talent. Hoe zorg je dat deze balans klopt.

%d bloggers liken dit: