Over mij

Persoonlijk

in 1978 ben ik geboren in Amsterdam en ben daar opgegroeid. Na mijn studie in Groningen heb ik 10 jaar in Utrecht gewoond. Momenteel wonen wij met veel plezier in Oegstgeest. Ik ben getrouwd met Sophie en wij zijn blije ouders van Hugo en Julie.

Wijn

Van 2010 tot 2013 was ik naast mijn gewone werk ondernemer in de wijn. Ik had een webshop waar ik wijnen uit Nieuw Zeeland verkocht, NZwijn. De site is nog steeds in de lucht maar dan als blog waar ik soms schrijf over wijn.

Opleiding

Ik ben afgestudeerd Bedrijfskundige aan de Rijksuniversiteit Groningen met Marketing als afstudeerrichting. Gedurende mijn studie heb ik veel vakken gevolgd op het snijvlak van Business & IT. Voor mijn studententijd heb mijn middelbare school genoten aan het Vossius Gymnasium in Amsterdam.

Sport

Bovenal haal ik veel plezier uit zelf hockeyen. Daarnaast heb ik in 2012 in Berlijn en in 2016 in Amsterdam de marathon gelopen. Tussendoor heb ik een stuk of 8 halve marathons gelopen in binnen en buitenland. Als hockey trainer/coach ben ik met Phoenix Heren 1 twee keer kampioen geworden, met USHC Dames 1 een keer kampioen en met GCHC Dames 2 ben ik twee keer kampioen geworden.

%d bloggers liken dit: